OXFORD

La universitat d’Oxford ens ha escollit a nosaltres, MORDERED, com a centre examinador oficial.

CERTIFICA EL TEU NIVELL AMB ELS NOSTRES CURSOS DE PREPARACIÓ

L’examen «Oxford Test of English» és 100% online i es realitza en només dues hores. Aquest examen consta de quatre parts.

Speaking
Listening
Reading
Writing
Descarrega el test
Envia el teu test

Aquestes són les quatre destreses lingüístiques bàsiques.

L’innovador d’aquesta prova és que no es pot suspendre, sinó que sempre es certifica el nivell de cada participant,  A2, B1 i B2: Speaking, listening, reading and writing.

Gràcies a un sofisticat algoritme el programa adapta el nivell de les preguntes de la comprensió lectora i auditiva a l’alumne amb la qual cosa cada prova és diferent. Les parts de la producció escrita i oral les corregeixen especialistes de la Universitat d’Oxford.

Com es tracta d’un únic examen per avaluar l’A2, B1 o B2, el preu tampoc varia. Són 120€ independentment del nivell que s’acrediti.

Aquests nous exàmens només poden realitzar-se en centres examinadors certificats com el nostre.

L’examen avalua la capacitat dels candidats per utilitzar l’idioma en situacions reals de la vida quotidiana, tant en àmbits privats com a laborals o acadèmics. No hi ha preguntes teòriques o exercicis de gramàtica.

CERTIFICA EL TEU NIVELL AMB ELS NOSTRES CURSOS DE PREPARACIÓ.

Disposem de dos tipus de cursos de preparació per a l’examen oficial d’Oxford.

Cursos anuals d’unes 100 hores de preparació

El seu inici és al mes d’octubre i finalitzen al juny. Es porten a terme en grups reduïts d’un màxim de 10 alumnes i un mínim de 5, i en ells es cobreixen les quatre principals habilitats lingüístiques: lectura, escriptura, comprensió oral i expressió oral. D’aquesta manera aconseguim aportar una base sòlida a la gramàtica i el vocabulari, però amb un enfocament totalment comunicatiu. Enfocats a adults que volen millorar el seu nivell d’anglès i certificar-lo amb un examen oficial, així com també a universitaris per tal que puguin adquirir el nivell B2 (imprescindible actualment per a aquest tipus d’estudis).

Cursos intensius d’estiu

El curs intensiu d’estiu té com a objectiu avançar un nivell d’anglès durant el mes de juliol. Està especialment pensat per a totes aquelles persones que busquen fer un pas endavant i obtenir el màxim rendiment en l’assimilació i la pràctica de l’anglès. Excel·lent per alumnes en període de vacances o adults amb horari intensiu d’estiu.

Vols rebre més informació?

Omple el formulari!

  Nom*

  E-mail*

  Teléfon*

  Data de naixement*

  Estat laboral

  Formació d'interès*

  Missatge


  * Dades obligatòries

  Scroll to Top