PROGRAMA ORIENTA

 L’orientació professional té com a objectiu acompanyar-te en el canvi de la teva trajectòria professional.
Obtindràs eines per conèixer i millorar les teves competències i t’assessorarem sobre el mercat de treball i com fer una recerca de feina amb èxit

Com ho farem?

L’orientació és un procés adaptat a la teva mida. Tindràs a la teva disposició un orientador o orientadora de referència durant tot el programa.

Et recolzarem per tal que puguis prendre les teves pròpies decisions en relació als teus objectius professionals. Tant si vols trobar feina o canviar de sector laboral t’acompanyem.

ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

Les accions són sense cost per a les persones participants i les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent, o bé a la nostra entitat.

Poden participar les persones demandants d’ocupació en situació d’atur i les persones treballadores en situació de precarietat laboral.

Requisits per participar

Estar Inscrit/a al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb demanda activa en el moment d’iniciar el programa

ACTUACIÓNS D’ORIENTACIÓ

Disponem de 2 unitats d’orientació i 180 persones a orientar des d’octubre 2022 a Octubre 2023.

Si estàs a l’atur i no tens feina, nosaltres t’assessorem. Durant el procés d’orientació us acompanyem a la recerca de feina.

Un servei de suport a les teves reflexions personals i professionals, amb l’objectiu d’establir un itinerari professional i/o formatiu.

Omple el formulari i apunta’t en el procés d’orientació que oferim aquest any a través del SOC.

Vols rebre més informació?

Omple el formulari!

  Nom*

  E-mail*

  Teléfon*

  Data de naixement*

  Estat laboral

  Formació d'interès*

  Missatge


  * Dades obligatòries

  Scroll to Top