-Cursos-angles-Mordered-Formacio

CERTIFICA EL TEU NIVELL AMB ELS NOSTRES CURSOS DE PREPARACIÓ

CERTIFICA EL TEU NIVELL AMB ELS NOSTRES CURSOS DE PREPARACIÓ

La universitat d’Oxford ens ha escollit a nosaltres, MORDERED, com a centre examinador oficial.

 

L’examen «Oxford Test of English» és 100% online i es realitza en només dues hores. Aquest examen consta de quatre parts

  • Speaking

  • Listening

  • Reading

  • Writing

 

Aquestes són les quatre destreses lingüístiques bàsiques. Però l’innovador d’aquesta prova és que no es pot suspendre, sinó que sempre es certifica el nivell de cada participant – de moment els nivells A2, B1 i B2: Speaking, listening, reading i writing.

Gràcies a un sofisticat algoritme el programa adapta el nivell de les preguntes de la comprensió lectora i auditiva a l’alumne amb la qual cosa cada prova és diferent. Les parts de la producció escrita i oral les corregeixen especialistes de la Universitat d’Oxford.

Com es tracta d’un únic examen per avaluar l’A2, B1 o B2, el preu tampoc varia. Són 120€ independentment del nivell que s’acrediti.

Aquests nous exàmens només poden realitzar-se en centres examinadors certificats com el nostre.

L’examen avalua la capacitat dels candidats per utilitzar l’idioma en situacions reals de la vida quotidiana, tant en àmbits privats com a laborals o acadèmics. No hi ha preguntes teòriques o exercicis de gramàtica.

test-nivel-ingles-oxford-Mordered-Granollers
acreditacions-oxford-Mordered-Granollers

CERTIFICA EL TEU NIVELL AMB ELS NOSTRES CURSOS DE PREPARACIÓ.

Disposem de dos tipus de cursos de preparació per a l’examen oficial d’Oxford.

 

  • Cursos anuals d’unes 100 hores de preparació. El seu inici és al mes d’octubre i finalitzen al juny. Es porten a terme en grups reduïts d’un màxim de 10 alumnes i un mínim de 5, i en ells es cobreixen les quatre principals habilitats lingüístiques: lectura, escriptura, comprensió oral i expressió oral. D’aquesta manera aconseguim aportar una base sòlida a la gramàtica i el vocabulari, però amb un enfocament totalment comunicatiu. Enfocats a adults que volen millorar el seu nivell d’anglès i certificar-lo amb un examen oficial, així com també a universitaris per tal que puguin adquirir el nivell B2 (imprescindible actualment per a aquest tipus d’estudis).

  • Cursos intensius d’estiu. El curs intensiu d’estiu té com a objectiu avançar un nivell d’anglès durant el mes de juliol. Està especialment pensat per a totes aquelles persones que busquen fer un pas endavant i obtenir el màxim rendiment en l’assimilació i la pràctica de l’anglès. Excel·lent per alumnes en període de vacances o adults amb horari intensiu d’estiu.

acreditacions-oxford-Mordered-Granollers

Si vols rebre més informació, omple el formulari i t’informarem del que calgui.